Obvestilo uporabnikom pitne vode

16. 12. 2019
Uporabnike pitne vode na vodovodnem sistemu Gabrk obveščamo, da je voda na osnovi izvedenih analiz neustrezna, vendar ni potrebe po prekuhavanju (monitoring pitne vode). V prihodnjem tednu se bodo izvajali ukrepi za odpravo neskladnosti. Hvala za razumevanje.

Toplotne črpalke za ogrevanje | sedaj EKO subvencija do 3.200€

16. 12. 2019
Toplotne črpalke koristijo obnovljive vire energije, hkrati pa ne povzročajo emisij prašnih delcev in drugih škodljivih emisij. Slovenija se je v okviru Evrope zavezala, da bo zmanjšala emisije CO2 in pa rabo primarne energije. Naši cilji do leta 2020 verjetno ne bodo doseženi, hkrati pa so novi cilji do leta 2030, ki so bili dogovorjeni konec leta 2016, še bistveno višji od sedanjih. Zato je nakup toplotne črpalke za ogrevanje in pripravo sanitarne vode prava rešitev.
Želite ogled na objektu ali pa imate morda vprašanje glede naših kakovostnih storitev ogrevanja, prezračevanja in vodovoda? Morda potrebujete prenovo kopalnice?
Pošljite povpraševanje
Na uvodnem ogledu objekta skupaj z našim strokovnjakom glede na infrastrukturne možnosti dorečete preferenčni vir ogrevanja, od ogrevanja na les, sekance ali pelete.
Spletko