Prezračevanje

V današnjih časih, ko večino časa preživimo za štirimi stenami, je zelo pomembno, da so naši zasebni ali poslovni prostori ustrezno prezračeni. Hkrati zaradi višje izolativnosti nepremičnin prihaja do dodatnega zadrževanja vlage v prostorih in posledično do pojava plesni. Zato vam v našem podjetju z več kot 10-letno tradicijo nudimo tudi strokovno svetovanje, nakup in montažo kakovostnih prezračevalnih sistemov, prilagojenih razmeram v vaši konkretni situaciji. S to odločitvijo boste poskrbeli za redno rekuperacijo in dovajanje svežega filtriranega zraka v bivalne prostore ter odvajanje vlage in z vonjavami obremenjenega zraka v naravo.

Redno prezračevanje skoraj brez toplotnih izgub. Investirajte v svoje zdravje in se odločite za obisk našega strokovnjaka v vaših prostorih.

Na neobvezujočem ogledu vam bomo svetovali o optimalni izvedbi prezračevalnega sistema, glede na izkušnje opozorili na morebitne omejitve in vam v nekaj dneh pripravili informativni izračun in rok izvedbe. 
Želite ogled na objektu ali pa imate morda vprašanje glede naših kakovostnih storitev ogrevanja, prezračevanja in vodovoda? Morda potrebujete prenovo kopalnice?
Pošljite povpraševanje
Na uvodnem ogledu objekta skupaj z našim strokovnjakom glede na infrastrukturne možnosti dorečete preferenčni vir ogrevanja, od ogrevanja na les, sekance ali pelete.
Spletko