Prenova kopalnic

Izvedemo vam obnovo vaše stare kopalnice v celoti, kvalitetno, hitro, ugodno in v dogovorjenem roku. Na uvodnem ogledu z našim strokovnjakom izrazite svoje želje in se dogovorite o roku izdelave. Usmerimo vas k priznamim salonom keramike in kopalniške opreme, kjer dorečete tudi izris kopalnice. Na podlagi tega vam pripravimo končni predračun. V skadu z dogovorom pričnemo z zaščito dostopne poti, demontažo, rušilnimi deli z odvozom na deponijo, montažo visokokakovostne vodovodne inštalacije, dozidavo in izravnavo sten, polaganjem keramike, montaže sanitarne kopalniške opreme ter pohištva in končnim čiščenjem. Uporabljamo izključno kvalitetne in preizkušene materiale. 

Nudimo tudi izdelavo kopalnice v novogradnjah, tako v stanovanjskih kot v poslovnih objektih. Poskrbeli bomo, da boste s končnim rezultatom zadovoljni. 
Želite ogled na objektu ali pa imate morda vprašanje glede naših kakovostnih storitev ogrevanja, prezračevanja in vodovoda? Morda potrebujete prenovo kopalnice?
Pošljite povpraševanje
Na uvodnem ogledu objekta skupaj z našim strokovnjakom glede na infrastrukturne možnosti dorečete preferenčni vir ogrevanja, od ogrevanja na les, sekance ali pelete.
Spletko