Izberite optimalen ogrevalni sistem

Nudimo vam strokovno svetovanje, nakup in montažo optimalnega ogrevalnega sistema za vaš dom ali poslovno stavbo, tako v primeru novogradnje kot adaptacije obstoječega ogrevalnega sistema. Na uvodnem ogledu objekta skupaj z našim strokovnjakom glede na infrastrukturne možnosti dorečete preferenčni vir ogrevanja, od ogrevanja na les, sekance ali pelete, ogrevanja z zemeljskim plinom, solarnega sistema ali toplotne črpalke. Pogovorili se bomo tudi o morebitnih prostorskih, zakonodajnih ali drugih omejitvah in vam svetovali najboljšo energetsko in cenovno učinkovito rešitev centralnega ogrevanja za vašo konkretno situacijo.
 

Na podlagi tega dogovora vam bomo pripravili ponudbo za nakup in montažo opreme ogrevalnega sistema; peči, grelnih teles, kolektorjev, talnega ogrevanja in ostale opreme. Izvedba naročenih del bo potekala po dogovorjenem postopku in v dorečenem roku. Naše poslanstvo je, da ste z ogrevalnim sistemom dolgoročno zadovoljni, zato vam bomo svetovali izključno nakup visokokakovostnih in preizkušenih peči in ostale opreme.

Toplotne črpalke

Toplotna črpalka zrak - voda vam nudi visoko učinkovitost za nizke stroške ogrevanja.

Ogrevanje na plin

Stroškovno ugodno, učinkovito, varno in ekološko ogrevanje.

Lesna biomasa

Izberite ogrevanje z lesno biomaso v obliki polen, sekancev ali peletov.

Solarni sistemi

Izkoristite energijo sonca s sistemom solarnega ogrevanja sanitarne vode.

Želite ogled na objektu ali pa imate morda vprašanje glede naših kakovostnih storitev ogrevanja, prezračevanja in vodovoda? Morda potrebujete prenovo kopalnice?
Pošljite povpraševanje
Na uvodnem ogledu objekta skupaj z našim strokovnjakom glede na infrastrukturne možnosti dorečete preferenčni vir ogrevanja, od ogrevanja na les, sekance ali pelete.
Spletko